Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Sommeren er så småt begyndt og dermed er det snart ferietid. Når vi har ferie slapper vi af, men vil også gerne samle nye indtryk.

Mange holder af at besøge kirker på deres vej rundt i Danmark el. i udlandet. Mange kirker er åbne, så man kan komme ind og se gamle kalkmalerier og træskærearbejder el. moderne arkitektur og kirkekunst. Desværre er det ofte nødvendigt at låse kirkerne pga. tyveri, så man kan blive skuffet over at komme til en låst kirkedør. Det er der råd for. Søndag formiddag omkring kl. 10 er der gudstjeneste i langt de fleste kirker og så kan man komme ind og deltage i gudstjenesten og opleve feriestedets kirke i brug, hvilket gør oplevelsen større, end bare gå rundt og kigge. Måske der efter gudstjenesten er kirkekaffe med mulighed for at få en sludder med de lokale og få lidt at vide om kirkens historie. Mange af stolte af deres lokale kirke og vil gerne fortælle om den. Deltagelse i feriestedets lokale kirke kan blive en anderledes og spændende ferieoplevelse. Selvfølgelig især i udlandet, hvor man kan opleve gudstjenester som er mere eksotiske, end dem vi kender.

Herhjemme er der mange steder mulighed for at komme til alternative gudstjeneste el. koncerter i sommertiden. Især kirkerne nær turistattraktioner og sommerhusområder er gode til at byde på koncerter og særlige gudstjenester i sommermånederne. Så hold øje, med hvad den lokale kirke på dit feriested kan tilbyde. Holdes ferien hjemme i vore sogne er der også mulighed for anderledes gudstjenester.