Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Magleby Kirke har åbent fra kl. 8.00 til 18.00.

 

 

Altertavlen er fra omkring år 1500, og er en trefløjet, sengotisk altertavle. Det er et trærelief, der forestiller korsfæstelsen på Golgata. Kristus på korset er præcis i midten, til højre i billedet den ene røver på sit kors og alle de onde, til venstre den anden korsfæstede røver og alle de gode. Under korset i midten står Pilatus, som skiftevis læner sig til venstre og højre, men ender med at blive troende.

Døbefonten er fra 1200-tallet og er lavet af gotlandsk kalksten, to sten. Kummen er formet som en lav cylinder med indadskrånende underside. Foden er keglestubformet. Overgangen er en rund skaftvulst.

Dåbsfadet er et nürnbergerarbejde fra o. 1550. I midten er bebudelsen omgivet af to minuskelringe.

Prædikestolens ældste dele er fra 1630, og den er blevet ændret flere gange gennem tiderne. Den består af fire fag med relieffigurer af evangelisterne og med guldbelægning på de snoede, rankeomvundne trekvartsøjler fra 1700-tallet.

Over prædikestolen er en lille sekssidet lydhimmel fra midten af 1700- tallet .

Orgelet er skænket af Generalløjtnant I.M.H. v. Castenskiold i 1797. Orgelet fik i 1888 en 2. præmie for den håndværksmæssige kvalitet ved en verdensudstilling i København.

Korbuekrucifiks-gruppe er fra 1300-tallet.