Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Kirken er privatejet og derfor aflåst.

Den 09-08-1728 blev Holsteinborg Kirke indviet af storkansler Ulrich Adolph lensgreve Holstein- Holsteinborg, som var indrettet i hovedbygningens vestfløj nordlige halvdel. Kirkerummet går gennem to stokværk og får lys ind fra øst og vest. Langs tre vægge løber et søjlebårent galleri, hvis supplerende siddepladser gør kirken ganske rummelig: ca. 300 pladser i alt. Loftet er fladt med smukke stukdekorationer. I hjørnerne felter med stiftsparrets monogrammer. Det store midterfelt udgøres af de grevelige Holstein- Holsteinborgske (dét med elefanten underneden) og grevelige Reventlowske våbener, hver flankeret af vildmænd.

Alterpartiet er svagt forgyldt portaltype båret af to korintiske pilstre. I midten er indfældet det store oliemaleri af Frederik IV's hofmaler Hindrick Krock f. 1725: Jesus i Getsemane Have med engle svævende oven over. Altertavlen krones af en udskåret sky af træ med stråleglans., som er dannet af forgyldte lister.
På det nederste felt står den oprindelige indskrift, nadverordene forgyldt på sort baggrund. I det øverste brudte gavlfelt er et maleri med indskriften: Jehova på hebraisk.

Orgelets ældste dele - facade og orgelhus - synes at være fra det første orgel bygget i 1728. Det nuværende orgel er bygget i 1900 af I. Starup København. Store dele af orgelet blev udskiftet i april 1977.

Prædikestolen af fyr står midt på vest-langsiden. De seks sider har forkrøbbede fyldninger, den syvende er ganske smal. De vandrette, gennemløbende led er navnlig for de nedres vedkommende, rigt profilerede. Her er bevaret det "4 timeglas i ét". I loftet over prædikestolen er en due under en gylden glorie.

Døbefonten er af rødbrunt marmor. Den ottesidede, profilerede kumme går jævnt over i skaftet, der er formet som en ottekantet baluster og hviler på et firsidet fodstykke.

Dåbsfadet er et nürnbergerarbejde fra o. 1550. I bunden ses en fremstilling af syndefaldet som er omgivet af to bogstavfriser.

Messehagelen er broderet af maya-indianske kvinder. Der er broderet muslingeskaller, som matcher de muslingeskaller, der pryder kirkebænkene. Motivet bag på messehagelen er samme motiv, som er i kirkegulvet foran alteret.