Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Fredagstræf

Alle er velkomne til folkeoplysende foredrag, sang og samtale.

Vi mødes som regel den 2. fredag i måned kl. 14.00 – 16.00. Der bliver sørget for kaffe og brød.

 

Møderne foregår på skift mellem Bisserup Missionshus og Kirkeladen i Magleby.

Interesserede kan høre nærmere hos Lise Flindt Hansen (58 19 41 18)

 

 

Fredag, den 15. marts kl. 14.00 i Bisserup Missionshus. Sognepræst Poul Damsgaard fra Sct. Mikkels Kirke i Slagelse fortæller om Martin A. Hansens roman ”Løgneren”. Kan man leve på og med en livløgn? Hvordan er romanen inspireret af evangelieteksten til 3. søndag i fasten Luk. 11,14-28 om den urene ånd, der henter 7 andre ånder, så de sammen kan flytte ind i det hus, der er fejet og prydet.

 

Fredag, den 12. februar kl. 14.00 i Magleby Kirkelade. ”To bryllupsrejser til Grønland” foredrag ved Ernst Jensen, Bisserup

I foredraget fortælles om 2 bryllupsrejser til Grønland.
Den første er Ernst egen, om hvordan hans kone og ham som helt nygifte rejste til Grønland i 1959. Derefter en summarisk fortælling om 30 års arbejdsliv i landet.
Andet afsnit handler om en meget ældre bryllupsrejse, som jo snarere skal kaldes en brudefærd:
Om Hansine Fogdal fra Christiansfeld,  som i 1885 rejste til Grønland for – som medlem af ”Brødremenigheden” at blive gift med missionær Johannes (som hun aldrig havde set).
Fortællingen handler om den meget dramatiske rejse og hendes skæbne, men også derefter om Brødremenighedens virke i Grønland gennem 168 år, som fik stor indflydelse på den grønlandske skole og kirke.

 

Med venlig hilsen

Lise Flindt Hansen