Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Filmaftner i Magleby Kirkelade

Da Ørslev Kirke er svær at varme op, har vi besluttet at rykke filmaftnerne til Magleby Kirkelade, hvor der kan blive mere varmt og hyggeligt. Vi vil fortsat vise film med et bibelsk, etisk el. religiøst tema ca. en gang om måneden i vinterhalvåret. Inden filmen kommer en fra filmudvalget med et lille oplæg og efter filmen inviteres til diskussion om den.

Onsdag den 16. januar kl. 19.00: Hellere forrykt end forgæves - Møllehave

Peter Klitgaard portrætfilm fra 2017 af Johannes Møllehave. I filmen fortæller forfatteren og foredragsholderen pastor emeritus Johannes Møllehave om sig selv, mennesker, der står ham nær og sine inspirationskilder bl.a. H.C. Andersen og Søren Kierkegaard. Ved udgivelsen skrev Kristeligt Dagblad: ”Åndrig, sjov og finurlig film” Tilladt for børn over 15 år

Tirsdag den 19. februar kl. 19.00: Gran Torino

Lignelsen om den barmhjertige samaritaner og Jesu ord om at større kærlighed har ingen end den, der sætter sit liv til for sine venner, må have været inspirationskilde for Clint Eastwood, da han producerede og instruerede film ”Gran Torino” i 2009. Eastwood spiller selv hovedrollen som den gnavne gamle mand Walt Kowalski, der ganske uventet kommer sine naboer, en asiatiske familie, til hjælp. Tilladt for børn over 15 år.

 Filmudvalget